BEOORDELINGEN IN HET NEDERLANDS

onafhankelijke websites zoals zoover, tripadvisor, ASCi etc

July 2015
een heerlijke plek   9/10
Een fantastische plek om rustig vakantie te vieren met tal van fiets- en wandelmogelijkheden in de ruime omgeving. Zeer zorgzame eigenaren die rustig en weldra reageerden op elke vraag. Net iets verder van de kust om rust te hebben en toch de mogelijkheden van de vele stranden te kunnen benutten. Naar het strand op de fiets vanaf de camping is niet aan te raden ivm de enkele drukke wegen. Desondanks zijn er veel fietsmogelijkheden aan zowel de kust als op Noirmoutier. Dus fietsdrager mee! Zeer ruime plekken op de camping. Een plek om terug te komen.

Zoover.nl

August 2016  9/10
Ruime plaatsen en heerlijk rustig gelegen.
Aardige (Engelse) beheerders. Sanitair is eenvoudig maar goed verzorgd. Er is goed te fietsen in de omgeving. Wifi niet altijd bereikbaar. Niet geschikt voor grotere kinderen.

Zoover.nl

August 2015   10/10
Fantastisch, heerlijk rustig
Net terug van deze ontzettend fijne camping. Zoals gezegd heerlijk rustig en alle leuke plaatsen, stranden e.d. heel goed te bereiken. Keurig schoon, eenvoudig sanitair maar ruim voldoende !! Lijkt ons geen camping voor grotere kinderen want er is dus niets behalve een speelveldje.
10 km van heel leuke stad Challans met een gigantische supermarkt. Op 4 kilometer is een iets kleinere supermarkt ( met ruim voldoende assortiment ).

Zoover.nl

July 2011
Grootste staanplekken ooit gezien.   10/10
Met veel plezier stonden wij op le Fief Angibaud ( Vendee 10 km vd Atlantische kust) . Veel in de omgeving te zien en te doen op korte afstand, dichtbij gevarieerde stranden. De camping met de grootste plekken die wij ooit hebben gezien. Twee velden met 25 plaatsen, maar als zij er 50 van hadden gemaakt waren het nog ruime plekken geweest. Rustige camping van engelse eigenaren. Toiletblokken niet recent (deels gerenoveerd), maar heel schoon, wc papier , warme douches. BBQ en fietsen te huur. Er is een speelveldje voor kinderen geen andere voorzieningen behalve patat en ijs. Er is WIFI, broodservice, supermarkten op 4 km. Wij vonden het eiland Noirmoutier erg leuk (fietsen & wandelen), de grote strandboulevard bij St Jean de Monts, dagje Nantes, markten van Pornic, Noirmoutier en Challans. Mooiste strand Bois de la chaize. Rustigste strand bij Barbatre. Leukste havens Herbaudiere, Pornic en St Gilles. Er zijn veel fietspaden in de relatief vlakke omgeving. Een aanrader!

zoover.nl

July 2012
rust en ruimte.   8/10.
Voor de tweede maal hier geweest en vertrekken wordt steeds moeilijker.
Heel veel ruimte en eigenaren die vriendelijk en behulpzaam zijn.
Sanitair is voldoende en er is altijd heet water.
Omgeving nodigt uit om lekker (vis en schaal-/schelpdieren) te eten en te fietsen. In de omliggende plaatsen is vaak een activiteit.

 

zoover.nl

Sept 2012
Heerlijke, rustige camping.   9/10
Schoon, rustig, ‘s avonds geen lichtvervuiling,
geweldig vertrekpunt om fietstochten te maken, veel te zien en
helemaal ideaal gelegen dichtbij de oesterkwekerijen.
Kortom fantastisch!!!

 

zoover.nl

July 2014.
Een fijne gite op een mooie plek.   9/10
Wij verbleven in de gite op deze camping. Een mooie accommodatie, licht en ruim. Van alle gemakken en apparatuur voorzien. Perfect. Verzorgde buitenruimte in een natuurlijke omgeving. Een mooi vertrekpunt voor onze fietstochten in deze streek, die zoveel te bieden heeft qua flora en fauna. De camping ligt ook gunstig voor uitstapjes in de Vendee.

 

zoover.nl